ENG
  OM HAVEN
EN SVENSK PRODUSENT
AV BADEROMSMØBLER
LOKALISERT I OSKARSTRÖM, HALLAND
H2
VAREMERKET HAVEN
DET SOM SLÅR EN FØRST, ER DE RENE, HARMONISKE LINJENE, DE MYKE FARGENE ISPEDD ET SNEV AV JAPANSK OG SKANDINAVISK DESIGNTRADISJON.
DRA UT EN SKUFF OG SE SELV. DET PERFORERTE MATERIALET GJENSPEILER LYSET, OG I SKUFFINNDELEREN FINNER DU DETALJENE SOM GJØR EN FORSKJELL. FØRSTEINNTRYKKET ER VIKTIG, MEN DET ER DET ANDRE, TREDJE OG FJERDE SOM SKAPER ROMFØLELSEN. VI ØNSKER AT DU SKAL FÅ OPPLEVE DENNE KVALITETEN. LIVET ER IKKE NOE DU SER PÅ, DET ER NOE DU LEVER.

HAVEN HAR ALLEREDE SKREVET HISTORIE. GJENNOM ET UNIKT DESIGNSAMARBEID MED NOTE DESIGN STUDIO HAR HAVEN SKAPT KLASSISKE BADEROMSINNREDNINGER SOM HAR BESTÅTT TIDENS TEST. SOM ROMMETS JUVEL BYR BADEROMSMØBLENE DEG PÅ EN HARMONISK MORGEN, KVELD OG HVERDAG. SAMARBEIDET HAR GJORT DET MULIG FOR OSS Å PRODUSERE MØBLER I DEN ALLER BESTE HÅNDVERKSTRADISJON, ISPEDD EN UNIK DESIGN FRA ET AV VERDENS LEDENDE DESIGNSTUDIOER.
MEN BADEROMSMØBLER ER IKKE DET ENESTE HAVEN ER OPPTATT AV. VÅR VISJON ER AT ALT SKAL VÆRE I BALANSE. VÅRE MØBLER HARMONERER MED SERVANTER I ULIKE DESIGN, HÅNDTAK OG KOMBINASJONER SOM SAMMEN SKAPER ET VAKKERT BLIKKFANG PÅ BADET. MEN LIVET SKAL LEVES, OG DET ER DERFOR VI OGSÅ HAR FOKUS PÅ DET UNIKE OPPBEVARINGSSYSTEMET I SKAPENE VÅRE. DETTE ER FLEKSIBELT, UTTAGBART OG KAN BENYTTES I ALLE ROM. VI KALLER DET “FUNKSJONELT SMART”.
 
HAVEN SYSTEM AB
ALLÉGATAN 1 ⁄ 313 32 OSKARSTRÖM ⁄ INFO@HAVEN.SE ⁄ +46 35 735 09 70